Röviden az LRT-rõl

A LiMiT Racing Team hivatalos története 2006-ig nyúlik vissza, amikor is Gács Péter és Somogyi Zsolt korábbi elhatározásukhoz híven megalapították az akkor még két versenyzõvel felálló egyesületet azzal a céllal, hogy egy magas színvonalú magyar downhilles csapat jöjjön létre, ahol a korlátozott számú tagok Magyarország legjobbjai közé tartoznak.

Ma már négy tehetséges és eredményes elite riderrel járjuk a hazai és nemzetközi versenyeket, beleértve az összes itthoni rendezvényt, világversenyeket és a környezõ országok eseményeit. Saját pályáinkon, itthoni hegyeken és külföldi edzõtáborainkban készülünk a megmérettetésekre. Elsõdleges célunk a hazai gyõzelmek és a külföldi dobogós helyezések megszerzése.

Ridereink számos országos bajnoki címmel és további kiemelkedõ eredményekkel rendelkeznek. Csapatunk színeiben a teljesség igénye nélkül ezek között tudhatjuk az utóbbi évek öt magyar bajnoki címét, továbbá az eddigi legjobb magyar világbajnoki és világkupa helyezését, illetve a Szlovák Kupasorozat összetett 2. helyét.

Céljaink 2013-ra:
•    hazai abszolút gyõzelmek megszerzése
•    a Szlovák Kupasorozat összetett dobogós helye
•    európai és világversenyeken minél jobb helyezés elérése
•    a sportág további népszerûsítése Magyarországon
•    a hazai versenyek népszerûsítése a külföldi versenyzõk körében

Rendezvényszervezés:
Az utóbbi évek országos bajnokságainak és egyéb sportágnépszerûsítõ rendezvényeinek megszervezése után, illetve mellett a közeljövõben szeretnénk újra életre kelteni a Downhill Magyar Kupasorozatot. Középtávú céljaink között elsõdleges helyen szerepel, hogy a hazai downhill élet stabillá váljon és hazánkban, állandó, felvonós pályákon szervezett színvonalas Magyar Kupasorozatok és Országos Bajnokságok kerüljenek lebonyolításra.


Szabó Endre

Bandi több országos bajnoki éremmel is büszkélkedhet. Már 2006-ban dobogón állt az OB-n, majd sorozatos sérülések hátráltatták eredményességét, de 2012-re visszatért jól megérdemelt helyére és ismét a pódiumon hallgathatta a Magyar Himnuszt. Még rengeteg rejlik benne, a jövõben még több hasonló, illetve még jobb eredmények várhatók tõle!

Lukács Rajmund

Rajmi az utóbbi években a hazai downhill sport egyik legmeghatározóbb alakjává vált. Gyõzelmet gyõzelemre halmoz, kiváló technikai tudása és kimagasló fizikai állóképessége olyan együttest alkot, mellyel nem gyakran talál legyõzõre az itthoni mezõnyben. Regnáló Downhill Magyar Bajnok és 2012-ben az Év Downhill Sportolója lett.

Keresztes Péter

Peti elsõ felnõtt szezonjában ezüstérmet szerzett az Országos Bajnokságon a 2GP LiMiT Team színeiben, majd 2013-ra csatlakozott a LiMiT Racing Teamhez. Jelenleg õ a csapat legfiatalabb versenyzõje.

Gács Péter

Junior gyõzelmek és Elite Férfi dobogós helyezések után Peti kipróbálta magát a másik oldalon is. Azóta versenyeket is szervez, valamint a csapatunk vezetõje. Természetesen a versenyzés is teljes mértékben megmaradt, így a feladat elég összetett, a cél, hogy megbirkózzon vele.


Bedécs Péter

Péter a csapat videósa. Minden megjelenésünkre velünk tart, és folyamatosan mozgóképanyagot rögzít a történésekrõl, majd egy LiMiT TV epizóddá varázsolja azt. Bedécs kolléga a LiMiT TV szerkesztõje, és gyakran napokon keresztül csak alvás és videózás van, hogy a fontosabb eseményekrõl naponta legyen epizód.

Gebri Ákos

A csapat kreatív felelõse, valamint marketing tanácsadója. Minden ehhez kapcsolódó kérdésben kikérjük a véleményét, valamint szorgalmasan szerkeszti, állítja össze nekünk a szükséges anyagokat.